Експертът и лекар в областта на спортната медицина Екатерина Стрелникова посочи храни,

...
Експертът и лекар в областта на спортната медицина Екатерина Стрелникова посочи храни,
Коментари Харесай

Експерт посочи кои храни са безвредни за хапване преди лягане

Експертът и доктор в  региона на спортната медицина  Екатерина Стрелникова уточни храни, които могат да се ядат през нощта.

Експертът споделя, че късните вечери са изцяло безвредни за фигурата. Въпреки това, тя означи, че е належащо да се вземат поради самостоятелните характерности на тялото. Освен това Стрелникова опроверга мита , че безусловно нищо не можете да ядете през нощта, защото метаболизмът се забавя и храната не се усвоява.

„ През нощта тялото интензивно се възвръща, настава синтез на доста субстанции (например хормони) и възобновяване на клетките. Това изисква доста сила и хранителни субстанции “, изясни тя.

В тази връзка специалистът изброи храни, които могат да се употребяват преди лягане. Според нея те би трябвало да са елементарно смилаеми. В същото време тези хора, които желаят да изгубят непотребни килограми , могат да се съсредоточат върху уравновесени ястия. Така че е по-добре да се даде желание на риба, морски блага, авокадо, ленено семе, яйца, броколи, тиквички, карфиол, чушки и билки.

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР